Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Jaké údaje sbírám

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Poptávkový formulář: jméno, e-mail, nepovinné telefonní číslo pro rychlejší domluvu.
  • Poptávkový formulář se službou zajištění tisku: jméno, e-mail, adresa, telefonní číslo.

Důvod a účel sběru údajů

  • Poptávkový formulář: abych mohl reagovat na vaší popotávku po mojich službách.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Poptávka: po dobu 1 roku.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Martin Vinš (IČO 72882859, se sídlem Kratonohy 131, 503 24), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 09.06.2019.